Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2007 23:21 - Шорти в офиса: оригинални дизайнерски решения
Автор: veda Категория: Други   
Прочетен: 585 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.06.2007 23:31


imageimageimageimageimage

 Много водещи дизайнери предлагат шортите, една от водещите тенденции на сезона, да стане част от деловия гардероб, добавяйки някои свежи и слънчеви нотки. Разбира се, далеч не всеки модел подхожда за офиса, става дума за класическите шорти с минимум декорации и строга кройка.

При Алесандро Дел Аква така наречените костюмни шорти приятно са издържани в пастелната гама. Болшинството от тях напомнят тези, в които можеш да играеш голф, но някои със зеброва шарка и фантазни мотиви обръщат всичко с главата надолу. При всякакви случаи по-сдържаните модели от тази линия отлично ще се впишат в деловия стил и ще ви направят най-прогресивния в компания.

В колекциите на марката Ким Джоунс има огромно множество от шорти с бял цвят, достигащи до под коляното.Тези прости модели са реализирани в нежно сини и кремави оттенъци.

В колекцията на Хюсеин Чалаян шортите съответстват на основните тенденции на сезона: лаконичност и неутралност. Но турския майстор не е могъл просто да остави всичко както е, добавяйки в обичайните модели свои фирмени черти. Именно затова тяхната кройка и стилистическо направление остават неизменни, а цветовата гама ии декор се оказват неочаквани, добавяйки контрастност в тоналната сдържаност в колекциите на другите дизайнери.

При класическа дължина до коленете, шортите в колекцията на Крис Ван Аше, са ушити от тънки, полупрозрачни материали и към тях са позбрани ризи от точно такъв вид. Ярки черно-бели шорти се комбинират с дрехи от неутрална палитра и някои базови оттенъци.

Главна особеност на шортите при Марни е универсалността. Днес обличате с тях строга риза и отивате в офиса, а утре - бели маратонки и тънка тениска и отивате на пикник или разходка по плажа. Доминеращи цветове на колекцията са вишнево червения, сивия и тъмно-синия, които позволява да се избяга от стериотипа на бежово-кафявите оттенъци.



Тагове:   оригинални,   офиса,   шорти,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: veda
Категория: Други
Прочетен: 16967
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 59
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930